Restaurant in beeld
Uit het archief van het woonkamerrestaurant. Heerlijk culinair met veel groenten in de hoofdrol. Van gebalanceerde hapjes tot een fruitig verwendessert. Op en top feest, zonder indigestie!
Eend, pompoen en paddenstoelen Pompoen uit de oven met burrata Polenta en pulled pork Tartare van asperge en zalm Mousse van rode biet met gesnipperde pata negra Aardbei en rabarber als dessert Structuren van aardbij en rabarber Gedekte tafel Feestelijk met wintergroenten Borden dresseren onder de warmtelamp Knolselder, pastinaak, peer en zwijnshaas Wildstoverij met gecarameliseerd witloof Vitello tonato als hapje Hapje rode biet-appel-spek Spitskool, courgette, coquilles en aardappelblini Rauwe zalm met yuzu en knolselder Millefeuille van aardbei met mascarponemousse Lavaskruid, lavasolie Thaise garnalenkoekjes, verstopt in een sesamcrêpe Asperges met een bloem van ei Lam, erwten, munt, wortel, polenta Lepelhapje aardappelforeltapenade Sorbet van noordkrieken met kriek lambic Dessertje van de Sint 🙂 Rauwkost en rauwe zalm-coquille Gegrilde perzik Aardpeercrème met kortgebakken coquilles, een jus van pastis, roze peper en wasabicrumble