Uit het archief van het woonkamerrestaurant. Heerlijk culinair met veel groenten in de hoofdrol. Van gebalanceerde hapjes tot een fruitig verwendessert. Op en top feest, zonder indigestie!

Eend, pompoen en paddenstoelen 
Pompoen uit de oven met burrata 
Polenta en pulled pork 
Tartare van asperge en zalm 
Mousse van rode biet met gesnipperde pata negra 
Aardbei en rabarber als dessert 
Structuren van aardbij en rabarber 
Gedekte tafel 
Feestelijk met wintergroenten 
Borden dresseren onder de warmtelamp 
Knolselder, pastinaak, peer en zwijnshaas 
Wildstoverij met gecarameliseerd witloof 
Vitello tonato als hapje 
Hapje rode biet-appel-spek 
Spitskool, courgette, coquilles en aardappelblini 
Rauwe zalm met yuzu en knolselder 
Millefeuille van aardbei met mascarponemousse 
Lavaskruid, lavasolie 
Thaise garnalenkoekjes, verstopt in een sesamcrêpe 
Asperges met een bloem van ei 
Lam, erwten, munt, wortel, polenta 
Lepelhapje aardappelforeltapenade 
Sorbet van noordkrieken met kriek lambic 
Dessertje van de Sint 🙂 
Rauwkost en rauwe zalm-coquille 
Gegrilde perzik 
Aardpeercrème met kortgebakken coquilles, een jus van pastis, roze peper en wasabicrumble
