Inspirerend 2022 gewenst!

Zo, het nieuwe jaar 2022 is gestart, ook hier in Millegem! Wij zitten goed en wel op onze nieuwe stek. De keuken is nog niet helemaal af maar de warmtelampen zijn al terug opgehangen en werden voor het eerst weer gebruikt bij het dresseren van dit feestelijke aperitiefhapje: gebakken scampi, gelakt met boemboe, op smaak met grof zout en walnotenolie en geserveerd met preischeutjes. Gelukkig nieuwjaar iedereen!1 thought on “Inspirerend 2022 gewenst!”

  • Ziet er heel lekker uit! Prof met jullie stek in Millegem! Schoon wonen daar met prachtig kerkje! En…. veel vanalles goeds voor het nieuwe jaar! 🔥

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.