Accidentje

Deze dagen neem ik m’n site nog eens onder handen. Zo ging ik deze ochtend door de oude berichten om hier en daar wat aan te passen. Toen ik op een knop teveel duwde, werd een oud bericht ongewild opnieuw gepubliceerd en kregen de geabonneerde lezers dat als nieuwe blog in hun mailbox, waarvoor excuses.

Leuk om lezen misschien dat wij in 2011 heerlijke tijden doorbrachten in Griekenland en Frankrijk. Daar kunnen we in deze coronatijden zeker bij wegdromen! Maar neen, wij waren in juni gewoon thuis, kregen een eerste prik en zwaaiden onze jongste al van haar middelbaar af.

Nu ik jullie toch aan de lijn heb, geef ik maar mee dat ik nieuwe categorieën toevoeg aan de blogs, zo kan je gerichter zoeken als je dat wenst. Die ingreep is vooral gericht naar groenten van het seizoen. Je vindt de verschillende groenten apart als categorie, of je kan per maand zoeken naar een geschikt groenterecept. Ah ja, want groenten van het seizoen, daar is het allemaal om te doen 🙂1 thought on “Accidentje”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.