Uit het archief van het woonkamerrestaurant. Heerlijk culinair met veel groenten in de hoofdrol. Van gebalanceerde hapjes tot een fruitig verwendessert. Op en top feest, zonder indigestie!
 - Eend, pompoen en paddenstoelen 
 - Pompoen uit de oven met burrata 
 - Polenta en pulled pork 
 - Tartare van asperge en zalm 
 - Mousse van rode biet met gesnipperde pata negra 
 - Aardbei en rabarber als dessert 
 - Structuren van aardbij en rabarber 
 - Gedekte tafel 
 - Feestelijk met wintergroenten 
 - Borden dresseren onder de warmtelamp 
 - Knolselder, pastinaak, peer en zwijnshaas 
 - Wildstoverij met gecarameliseerd witloof 
 - Vitello tonato als hapje 
 - Hapje rode biet-appel-spek 
 - Spitskool, courgette, coquilles en aardappelblini 
 - Rauwe zalm met yuzu en knolselder 
 - Millefeuille van aardbei met mascarponemousse 
 - Lavaskruid, lavasolie 
 - Thaise garnalenkoekjes, verstopt in een sesamcrêpe 
 - Asperges met een bloem van ei 
 - Lam, erwten, munt, wortel, polenta 
 - Lepelhapje aardappelforeltapenade 
 - Sorbet van noordkrieken met kriek lambic 
 - Dessertje van de Sint 🙂 
 - Rauwkost en rauwe zalm-coquille 
 - Gegrilde perzik 
 - Aardpeercrème met kortgebakken coquilles, een jus van pastis, roze peper en wasabicrumble 
