Let’s do this!

De komende drie dagen worden voor mij een studeermarathon, daar heb ik best veel zin in! Drie lange volledige dagen in Gent, op een mooie locatie, waar prima lesgevers bangelijk interessante onderwerpen bespreken, rond voeding uiteraard.

Eigenlijk ben ik intussen gediplomeerd. De laatste module werd vorig jaar afgerond, het diploma stak vorige week in de bus. Ik ben officieel een allround voedingsconsulente: afslanking, sportvoeding, kindervoeding en natuurvoeding. Maar daar was ik nog niet helemaal tevreden mee. Een uitdieping richting voedingsgeneeskunde kon (moest!) er van mijn part nog bij. Dus tenen we richting Gent voor ‘orthomoleculaire voedingsleer’, een intense opleiding rond voeding en gezondheid. Leefstijl als oorzaak van ziekte en methode voor herstel. Heerlijk boeiend.

Het vergt een inspanning, dat wel. Naast het studeren op zich ook praktisch, als chief executive officer van dit huishouden. Boodschappen in huis bijvoorbeeld, een soepje gemaakt, maaltijden gepland en voorbereid. Iedereen gebrieft over de activiteiten en vervoermethoden. Treintickets voor mezelf besteld ook, en de banden van de tweede plooifiets zal ik zodadelijk oppompen. De eerste plooifiets werd de vorige Gent-dag helaas gestolen, terwijl die goed vastgemaakt hing aan een fietsenstalling in volle zicht. Helaas, helaas, weg met slot en al. De volgende neem ik geplooid mee naar binnen!

Morgen en de dagen nadien al voor 7u30 de deur uit, na 19u weer thuis, met een hoofd vol informatie dat zal draaien en keren tot alles een plekje heeft gevonden in mijn parate kennis en wat ik daarmee wil gaan doen: zorgen, coachen, uitdragen via lezingen en workshops, vertalen naar adviezen en recepten, of wie-weet wat er nog op mijn pad komt.

Let’s do this!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.