Een hamburgertje van coquilles

Met coquilles kan je alle kanten uit. Rauw in een tartare of carpaccio, kortgebakken, in een ovenschotel, …. En in dit nieuwe gerechtje komen ze ook mooi tot hun recht: Een hamburger van coquilles met een vleugje chorizo. Ideaal om klein uitgevallen of diepgevroren exemplaren in te verwerken!!

Coquille-vlees grof vermalen en mengen met een eitje, een scheutje chorizo-olie en peper en zout. Kleine hoopjes van het deeg bakken in chorizo-olie.

2014-04-20-hamburger van coquilles

Hier gepresenteerd in een sausje van asperge, ui, tomaat en room. Lekker met wat eenvoudige rauwkost, getoast brood of gebakken aardappelblokjes.



1 thought on “Een hamburgertje van coquilles”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.