Nu het lente is

Het is lente, tijd voor primeurs en slaatjes …
Maar om de winter af te sluiten eerst nog wat sfeerbeelden van hartverwarmende gerechtjes!

Hapje rode biet-appel-spek
Hapje rode biet-appel-spek
2013-11-30-Vitello Tonato
Hapje vitello tonato
2014-02-14-spruitjespuree
Hapje spruitjespuree, zachtgerookte zalm en krokante uitjes
2014-01-17-Burrata-pompoen
Geroosterde muskaatpompoen met burrata en notenslaatje
2014-01-17-zwijnshaas
Zwijnshaas met chocoladesaus, knolselderpuree, pastinaakfrietjes
2014-02-14-ragout van wild zwijn
Ragout van wild zwijn, met kroketjes, appel-peer en witloof
2013-12-03-limoentaart sint
Sintdessert: limoentaartje, bosbes en peer


1 thought on “Nu het lente is”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.