Veel geleerd, nu vakantie!

Het derde testkookatelier vond hier gisteren plaats. Alweer geslaagd, leuk, gezellig, lekker.

In het thema ‘pakketjes’ maakten we soesjes met mousse van Breydelham en gandahampakketjes met mousse van paprika en feta als voorgerecht. Daar kwam nog tuinkers en een tomatensalade bij. Als hoofdgerecht de thaise garnalenkoekjes in sesamcrêpes, met een gemengde groene sla en zoete chilisaus erbij. Het nagerecht: oosterse fruitpakketjes. Daarbij serveerde ik een bol huisbereid CBS roomijs.

Nu eerst een lange vakantie. Tijd voor het gezin, kamperen, tijd voor klusjes en nieuwe plannen. Eenvoudig koken op mijn skottel, zomerse gerechten. Ik duim voor mooi weer voor iedereen en neem me voor af en toe een vakantierecept te bloggen! Fijne vakantie!!!

Sfeerbeeldjes van het laatste testatelier:

Voorgerecht-DSC_4418

Dresseer hoofd-DSC_4420

Hoofd-DSC_4424

Dresseer dessert-DSC_4429

Dessert-DSC_4428

 Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.