Storm na de stilte

We hebben een lange, fantastische zomer achter de rug. We mochten een week uitwaaien en onze benen trainen in de Zwitserse Alpen. Wat later trokken we veertien dagen met een tent door Noord-Italië. We kwamen volledig ontspannen thuis met inspiratie voor een Zwitserse raclette-avond, een recept voor Limoncello, potjes met speciale kruiden, het adres van een nieuwe prosecco-leverancier, ….

In september zijn we er alweer stevig ingevlogen! Op een dikke week tijd kwamen 2 jarigen hun feest vieren met familie en hadden we onze eigen ouders in de bloemetjes te steken, want zij zijn dit jaar 50 jaar getrouwd. Dat vierden we met een receptie voor 75 man in ‘Den Hof’ van m’n broer.

Het laatste jaartje avondschool is gestart: elke week een avondje verfijnd gaan koken en zaaltechnieken aanleren, en een avondje dranken leren kennen. Voor dat laatste neem ik braaf de trein! 🙂

De site moest eens grondig onder handen genomen worden, daaraan is intussen al goed gewerkt. Nu nog dit nieuwe blogje en we zijn weer vertrokken. Hoewel het jaar al even gestart is, toch nog even deze: welkom in het nieuwe Table d’Amuse seizoen!!Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.