Uit het broodbakboek

Een tijdje terug ontleende ik een leuk boek uit de bibliotheek, over allerlei soorten brood om zelf te bakken. Dat wou ik in mijn eigen kast kunnen zetten, maar helaas was het in de handel niet meer te krijgen in het Nederlands. Nu heb ik het in het Engels gevonden. Terwijl ik de recepten en technieken bestudeer, scherp ik meteen m’n talenkennis aan. Koken is een veeleisende job!

Het naanbrood is in elk geval erg geslaagd; het bevat melk, olijfolie, yoghourt en kruiden en wordt gebakken in de pan op een heel rustig vuurtje. Het smaakt prima bij de huisgemaakte zachte kruidenkaas, ook op basis van yoghourt. In combinatie met tomaten een lekker fris lentegerechtje!Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.