Diner met overnachting

Volgende kritiek komt er wel eens op een feestdiner, meestal zo rond middernacht: “Spijtig dat we hier niet mogen blijven slapen, het huis is toch groot genoeg?” Na een avondje genieten van gezelligheid en spijs & drank, voelt iedereen zich duidelijk voldoende op zijn gemak om hier onder een dekentje in de zetel weg te doezelen, maar gelukkig heeft niemand dat al echt gedurfd …

Een tijdje terug stond het huis van de buren te koop, ik heb er even over gedacht om hier meteen een chambre d’hôtes aan te koppelen en de feestvierders extra te plezieren. Het idee was nog sneller van tafel geveegd dan erop gelegd, want ik ben helemaal geen ochtendmens. De gemiddelde groep stapt rond 01u buiten, tegen hoe laat zou ik ze naar hun bedjes krijgen? En dan de volgende ochtend voor dag en dauw alweer brooddeeg staan kneden? Het is hier allemaal ‘ambachtelijk gemaakt, dat smaakt’, dus ook de bokes zouden van eigen makelij moeten zijn.

Laat mij maar tot ‘s avonds laat m’n gangen gaan in de keuken en de dag erna lekker bekomen, het hotelwezen laat ik liever aan een ander over. Vlak in de buurt, op max 3 minuutjes wandelen langs een rustige straat, ligt City-Inn, een  groot, verzorgd hotel. Daar is iedereen welkom. Je kan alle informatie vinden op de site: www.cityinnhotel.be

Groepen die hier komen dineren, overnachten en de volgende dag hun weekendje-weg passend willen afsluiten met een champagnebrunch of apérooke bij Table d’Amuse: het kan allemaal geregeld worden!!Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.