Rode valentijncocktail

Het is gewoon een deel van de job: cocktails zoeken, maken, proeven en beoordelen. De lekkerste helemaal soldaat maken is de beloning na een middag zwaar corvee πŸ™‚

De winnaar is: Night & Day (grootste op de foto). Men neme: een groot wijnglas, 1/3 gevuld met crushed ijs. Daar 90ml champagne of cava overgieten, en voorzichtig in deze volgorde 20ml cognac, 15ml qointreau en 7,5ml campari bijvoegen. Niet mengen zodat je een rode gloed in je glas krijgt.
Na de Pisco Sour is dit momenteel onze tweede ‘huiscocktail’ die het diner Les Rouges voorafgaat, en dus een beetje in de sfeer van Valentijn. Is er een mooier moment om dit receptje wereldkundig te maken?

Schol!2 thoughts on “Rode valentijncocktail”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.