Gesmaakte time-out

We hebben even schilderwerkenpauze. Een beetje onverwacht – in tegenstelling dus tot de verplichte pauzes om alles aan kant te krijgen voor een woonkamerdiner – liggen de schilderwerken hier een dikke 24 uur stil. Het voelt als een dagje verlof en het is heel welgekomen want we zijn moe, doodmoe, het moe.

Een korte poetsronde maakt de living best gezellig, ik vul onze persoonlijke koelkast weer bij, steek de kachel aan en maak een diner-voor-twee. Tortellini met spinazie en ricotta in een pestoroomsausje, daarbij zachtgestoomde broccoli, gewokte kastanjechampignons, op vel gebakken zalmfilet met een beetje soya.

De presentatie: middelmatig, meer dan goed genoeg ‘voor eigen gebruik’  • de smaak: super. Zo lekker dat ik deze combinatie wil verfijnen tot een Amuse-gerecht. Over enkele weken of zo, want na een leuke avond, rustige nacht en trage ochtend gaan we richting nieuwe schilderronde. Alles moet over een kleine 2 weken klaar zijn, we verwachten namelijk een zestienkoppig gezelschap om de pensionnering te vieren van één van de leden. Van dat feestje maken we een mijlpaal, een frisse start in ons ‘nieuwe’ huis.Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.