Complete chaos

Het staat hier overhoop, en wel grondig. Sinds de installatie van het nieuwe gastentoilet zijn de schilderplannen in een stroomversnelling terecht gekomen. Het mooie nieuwe wit stak een beetje af tegen de vergane glorie. Dus we bijten er meteen door: ongeveer het hele huis krijgt deze periode een grondige opfrisbeurt.

Er wordt heel wat minder gekookt maar des te harder gewerkt! Want behalve schilderen moet alles ook voorbereid en nabereid worden, meubelen versleuren, kasten leeghalen, alles proper maken en weer inladen. Daarbovenop heeft m’n vader in de tuin twee bomen zwaar gesnoeid, daar heerst dus de groene chaos. Gelukkig vind ik verhakselen een reuzeleuke job. We hebben veel hulp, maar we zijn ook nog wel even zoet. Nog een beetje geduld en dan kom ik hier weer tevoorschijn met mooie plaatjes van ons nieuwe huis!Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.