The morning after

Donderdag reserveerde Tina een dineetje voor 13 personen, naar aanleiding van de verjaardag van haar Jurgen. Een grote kring op ons terras voor het aperitief en nog een cavaatje extra, een grote tafel in de woonkamer voor het grilldiner, een drukbezette keuken waar ik de zeer gewaardeerde hulp kreeg van Janna.

Om eerlijk te zijn – en ze hebben het vast gemerkt –  was ik best zenuwachtig voor deze volgende vuurdoop. Een meergangenverwendiner voor een groep van dergelijke omvang was nieuw. Maar de sfeer zat er snel goed in, de bordjes verschenen mooi leeg bij de afwas en de complimenten achteraf deden m’n zelfvertrouwen stijgen. Weer een ervaring rijker!

Met de drukte en de stress nog in m’n lijf sliep ik de volgende nacht onrustig. Terwijl ik zo lag te woelen schoot me te binnen dat ik foto’s had willen maken van het festijn, maar dat compleet vergeten was. Ben dan maar opgestaan en heb het laatste slagveld vastgelegd… de grote tafel met de lege glazen, flessen en koffiekopjes. Het bewijs dat ze er waren, een kleine herinnering aan het ‘Jurgen Jarig’ feest. Nog een dikke proficiat en grote merci langs deze weg!Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.