Blog-verlof

Het is bloggewijs een beetje stillekes bij Table d’Amuse, maar dat betekent niet dat we ons hier niet amuseren. Gisteren hard gewerkt om deze blog-site eens grondig onder handen te nemen. De pagina’s (zie doorklik-links bovenaan) zijn herschikt en een beetje herschreven. Er staan menu’s en recept-ideetjes klaar op mijn mac voor het nieuwe seizoen, en ik bezin me volop over deze nieuwe carrière en leuke manieren om er een klein beetje promotie voor te maken. Alle tips welkom trouwens! Nog wat voorproef- en layoutwerk voor de drankenkaart, binnenkort werken in huis voor een nieuw gastentoilet. En eind augustus ga ik weer aan de kook voor (veel) gasten!Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.