Nieuw thema: water!

Een nieuw woonkamerdiner is door de ontwerpfase geraakt en heeft als thema ‘water’. Van begin september tot eind oktober kan je in onze woonkamer komen genieten van een 5-gangen verwenmenu inclusief aperitief rond het thema ‘water’. Lekker licht, fris en nazomers: Aigua de Valencia, Aqua Cotta, een slaatje met Sint-Jacobsvruchten, Aqua fresca de pepino, vis uit de oven met zeegroente en een dessert van drijvende eilandjes. Genieten kan van donderdag tot zondag, reserveren doe je tijdig, de woonkamer is vervolgens helemaal voor jouw gezelschap voorbehouden.

Het zomers thema ‘grill’ kan je ook nog tot eind september kiezen. En omdat in onze keuken de groenten meestal in de hoofdrol staan en vlees en vis vaak als lekker ‘garnituur’ beschouwd worden, is de stap naar een vegetarisch meergangenmenu klein. Uit de recente thema’s is een selectie gemaakt waarop een vegetarisch alternatief werd samengesteld. Volledige vegetarische gezelschappen of gemengde groepen komen binnen het concept dan ook volledig aan hun trekken. Klik bovenaan op deze blog op ‘woonkamerdiners’ voor een overzicht van de beschikbare menu’s en andere praktische informatie. Welkom bij ons!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.