Ook het grote werk

Aan het einde van het schooljaar organiseert het college waar m’n dochters schoollopen traditioneel een afzwaaireceptie voor de zesdejaars. Ze ronselen dan – zoals dat overal gaat – vrijwilligers om te komen bedienen en hapjes maken. Daarvoor wilde ik wel een extra inspanning doen! Voor een 300-tal gasten gingen er dit keer kilo’s kippeballetjes de oven in, 12 stokbroden werden omgetoverd tot bruchetta met mozzarella en italiaanse kruiden, en 2 grote gastronorm bakken vol koude pastasalade waren voldoende voor enkele honderden kleine glaasjes. Van het oudercomité mag dit jaarlijks in mijn agenda geprogrammeerd worden, ik voel me vereerd en ben best trots op deze overwinning van formaat (letterlijk dan).Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.