Een bloem voor de eerste gasten

Een tijdje geleden las ik in ‘een boekske’ dat liegen goed kan zijn in een relatie. Soms kan je de harde waarheid bijvoorbeeld beter wat verdoezelen …

Nu waren mijn allereerste gasten gisteren allemaal vrijgezellen, die elk een min of meer bewogen liefdesleven achter de rug hebben. Dus misschien is liegen hun beste kant niet. Dat hoop ik toch voor mezelf, want hun commentaren over de ontvangst en het diner waren stuk voor stuk lovend. Met veel plezier ga ik hen op hun woord geloven. Dat alle borden telkens mooi werden leeggegeten zegt natuurlijk ook wel iets.

Na het aperitief met een hapje en amuse, kregen ze asperges als voorgerecht, met scampi, aardappeldillebrood en een bloemetje van ei en peterseliecoulis. Nogmaals dank aan de dappere ‘aftrappers’!0 thoughts on “Een bloem voor de eerste gasten”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.