Nieuwe horizonten

Het is eindelijk gelukt! Toen we stilaan dachten dat het een hopeloze zaak werd, is de maxi-zetel hier vandaag toch buitengeraakt. De Joekel van dik 1 meter bij 3 meter, waar je gemakkelijk met z’n achten in kan zitten (maar minder gemakkelijk weer uitgeraakt) is vandaag door 4 zware mannen van de kringloopwinkel buitengesleurd.

Niet zo eenvoudig om voor zo’n reuzeding een nieuwe eigenaar te vinden, ondervonden wij, dus hopelijk hebben zij er succes mee. Vijftien jaar trouwe dienst veroorzaken een klein beetje heimwee, maar belangrijker zijn de vele nieuwe leuke plannen. De zetel heeft er met z’n verdwijnen letterlijk ruimte voor gemaakt. Nieuwe horizonten voor Mister Sofa, nieuwe plannen voor ons!! Joepie.

Daar gaat hij.0 thoughts on “Nieuwe horizonten”

  • Hey dag Greet! Eindelijk eens op je website gaan kijken en k moet zeggen dat ie heel tof is gemaakt en leuk is met al die hoekjes en kantjes. Leuke teksten, vlot om te lezen, leuke voorstellen!
    En eindelijk je grote gevaarte buiten gekregen? Fijn, tijd en plaats voor nieuwe dingen. Succes!! xjes, Ingrid

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.