Gezellig onderonsje

Gisteren internetgewijs een gezellig onderonsje gehad met de vrienden uit Bretagne. Sinds mensenheugnis zijn Joris en Anouck bezig met onze gedeelde passie: koken. Ze creëerden de table d’hôtes- en traiteurzaak ‘de 14 smaken van de Midi’ op de Vlaamse Kaai in Antwerpen en verhuisden in 2005 naar Bretagne, West-Frankrijk, om er een maison d’hôtes uit te baten: www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com. Ze koken er heerlijk voor hun gasten en met de gasten. Hun avonturen volg ik al een tijdje op hun blog: www.potpenlens.wordpress.com, en was dan ook aangenaam verrast daar een artikeltje over mezelf te vinden!

Hun kookboeken zijn een inspiratiebron, hun carrière een droom. Hoewel ik geen buitenlandse ambities heb. Ze staan net iets verder dan ik maar wacht maar 🙂0 thoughts on “Gezellig onderonsje”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.