Zomereditie: gegrild als rode draad

In juli en augustus steek ik een zomers menuutje in elkaar, met veel groenten en een drukbezet grilltoestel. De sfeer van de BBQ op je kleurrijke bord.

Een frisse cocktail als aperitief • toast-champignon in amusevorm • gemarineerde courgettes met gegrilde polenta en tonijn, vleugje wasabi • mini pastaslaatje van gegrilde citroenkip • als dooreter een lekker stukje vlees op de grill met aardappelen uit de oven • Ook het dessert komt van de grill: perziken met een fruitige sorbet.

Voor deze zomereditie zijn de beschikbare data: van 4 tot en met 9 juli, op 18, 19 en 20 juli en vanaf 18 tot en met 27 augustus. Alle info vind je via de link bovenaan onder ‘woonkamerdiners’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.