Beginnen bij het begin: variaties op klassiekers

Het moet gezegd worden: onze woonkamer is tot heden nog niet helemaal hoe ik ze hebben wil: er moet een zetel verdwijnen, een nieuwe luster opgehangen worden, …  Op het terras is de parasol aan vervanging toe. Maar er is veel plaats, het is gezellig, tafels zijn voorhanden en de tafelkleedjes in-de-maak, dus het eerste woonkamerdiner is gepland.

We beginnen bij het begin, niet voor niets zijn klassiekers klassiekers maar ik zou mezelf niet zijn als ik ze zomaar op je bord zou toveren. Uit typische voorjaarsproducten zoals bloemkool, asperges, lamsvlees en aardbeien is het eerste woonkamerdiner van juni samengesteld. Je krijgt varianten op gegratineerde bloemkool, poffertjes, asperges à la flamande, tomaat-garnaal, stoofvlees met frietjes en coupe-fraise. Nieuwsgierig of hongerig? Klik bovenaan op woonkamerdiners voor meer informatie.

Het junidiner wordt geserveerd op 9-10-11-12 en 23-24-25-26 juni, enkel na reservatie.
Welkom in onze woonkamer!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.