Lente in de tuin!

Het mooie weer zuigt me naar buiten, de tuin in. Kapotte potten opruimen, gras voor het eerst afrijden, groentestrookje omspitten, kruiden planten en mini-groentjes zaaien. En kijk, de natuur zelf heeft niet stilgezeten: er zijn weer kleine aardpeerplantjes verschenen. Over enkele maanden staan hier metershoge stengels met bloemetjes bovenop. De aardpeer is namelijk familie van de zonnebloem. En volgende winter kan ik opnieuw experimenteren met de knolletjes. Een kleine stadstuin vol klein lekkers!0 thoughts on “Lente in de tuin!”

 • hallo Greet en team,
  leuk zo’n blog
  je vorige was ook al zo leuk maar dat was wel een ander onderwerp natuurlijk 🙂
  veel succes met deze en met de nieuwe zaak
  kijk uit naar meer
  groeten
  Nicole

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.