Superproductie

Na de Griekse koekjes stond er al twee dagen een kannetje met 10 eiwitten in de koelkast. Dat moest verwerkt worden met een uitdagend recept: macarons! Gisteren de ganache gemaakt, vandaag eiwit stijfgeklopt met hete suikerstroop, kloppen kloppen kloppen, amandel en poedersuiker eronder, bolletjes spuiten, laten rusten, afbakken, voorzichtig vullen, koud bewaren. Schitterend gelukt, en het zijn er tegen de honderd. Dat er zoveel koekjes uit dat kleine kannetje eiwit geraken, het was een verrassing! En nu op zoek naar geïnteresseerden om ze op te eten…0 thoughts on “Superproductie”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.